The Wheel of Osheim

Gelezen op

Mark Lawrence
Ace, 2016, 656 blz.

Allez dan, dat is dan ook uitgelezen.

Het was een goed einde van een degelijke reeks.

Het hoofdpersonage is bijzonder veel gegroeid, en op een proper organische manier. Er zit een denk ik honderd pagina’s lange gevechtsscène in die geen moment verveelt. De fantasy en de science fiction wordt proper gemengd. En ik heb een beetje goesting om de vorige reeks van Mark Lawrence te lezen. Niet zó veel goesting dat ik er numeteen aan zou beginnen, maar het zal er wel van komen, denk ik.

Aangeraden? Ja, toch. Aangeraden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
The Liar’s Key

Mijn eerste gedacht toen ik het uit had, was dat er niet enorm veel gebeurt in dit boek, vergeleken met het eerste...

Prince of Fools

Ik ben er achter, wat er aan de hand was met het boek waarvan ik meteen zag dat ik het gelezen...

Klara and the Sun

Wel wel wel, dát was nog eens een verschil. Na drie barslechte pulpboeken en drie pulpboeken die nog wel meevielen,...

Close