A Series of Unfortunate Events 9: The Carnivorous Carnival

Gelezen op

Lemony Snicket
Scholastic, 2002, 286 blz.

De Baudelaires komen toe in Caligari Carnival, waar onder meer drie freaks “optreden”: Hugo met een bochel, Kevin die ambedixter is, en Colette de contortionist. De kinderen verkleden zich als een siamese tweeling (Klaus en Violet) en als Chabo the Wolf Baby (Sunny). Ze komen Madame Lulu tegen, een waarzegster die eigenlijk waarzegt op basis van een schat aan knipsels en artikels en informatie. Count Olaf besluit dat een freak aan de leeuwen zel gevoederd worden. Hugo, Kevin en Colette besluiten (na wat prompting van Esmée) aan de kant van Olaf te staan, ondertussen ontdekken de kinderen dat er misschien een overlevende ouder in de Mortmain Mountains zit, shenanigans, het circus brandt af en de enige manier voor de Baudelaires om naar de Mortmain Mountains te raken, is meerijden met Olaf, in een caravan achter  zijn auto. En dan neemt Olaf Sunny mee, laat Klaus en Violet in de caravan, en snijdt het touw tussen de auto en caravan door, op een steile bergweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *