A Series of Unfortunate Events 10: The Slippery Slope

Gelezen op

Lemony Snicket
Scholastic, 2003, 337 blz.

Klaus en Violet slagen erin om hun val te breken, komen in een grot terecht waar een groep sneeuwscouts zit — met onder meer Carmelite Spats en een jongen met een sweater die ze helpt te ontsnappen naar het hoofdkwartier van V.F.D. Ondertussen wordt Sunny verplicht om te koken voor Olaf en Esmée en de andere slechteriken. Het hoofdkwartier van V.F.D. blijkt recent afgebrand te zijn, en de jongen met de sweater Quigley Quagmire, de derde van de drieling die ze dachten dood te zijn. Shenanigans, Klaus ontdekt dat er een zeer belangrijke suikerpot was die in het water gesmeten is, de kinderen zetten een val voor Esmée maar bedenken op het laatste moment dat ze op die manier zélf slechteriken worden, nog shenanigans, de kinderen redden Sunny en ontvluchten op een bevroren rivier, maar Quigley verdwijnt in de verte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
A Series of Unfortunate Events 9: The Carnivorous Carnival

De Baudelaires komen toe in Caligari Carnival, waar onder meer drie freaks "optreden": Hugo met een bochel, Kevin die ambedixter is,...

A Series of Unfortunate Events 8: The Hostile Hospital

De Baudelaires zijn op de vlucht. Ze komen Volunteers Fighting Disease tegen, een soort clini-clownsachtige organisatie. Ze worden lid en komen in...

A Series of Unfortunate Events 7: The Vile Village

Een volledig dorp heeft zich als voogd voor de Baudelaires aangeboden. De kinderen kozen het dorp omdat het de naar...

Close