A Series of Unfortunate Events 4: The Miserable Mill

Gelezen op

Lemony Snicket
Scholastic, 2000, 195 blz.

Violet, Klaus en Sunny Baudelaire reizen per trein naar Paltryville, waar ze in de Lucky Smells Lumbermill zullen wonen. Of beter, werken, terwijl Sir (zijn echte naam is te lang om juist uit te spreken) zal proberen Graaf Olaf weg te houden. En dan is er een nieuwe voorman, Flacutono (anagram, hint, hint), en als Klaus naar de ookmeester moet wegens gebroken bril, komt hij gehypnotiseerd terug, en dan blijkt dat Shirley, de receptioniste, eigenlijk een verklede Graaf Olaf is, en dan laten ze Klaus allerlei dingen doen, en dan vindt Violet het woord om Klaus te onthypnotiseren, en is er een zwaardgevecht tussen de oogmeester en Sunny (haar tanden), en dan ontsnappen Flacutono en Olaf en moet Sir niet meer weten van de Baudelaires en moeten ze dus weer op zoek naar een nieuwe voogd.

Geen reacties to “A Series of Unfortunate Events 4: The Miserable Mill”

  1. Pingback: A Series of Unfortunate Events 12: The Penultimate Peril

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *