A Series of Unfortunate Events 3: The Wide Window

Gelezen op

Lemony Snicket
Scholastic, 2000, 214

De Baudelaires worden ondergebracht bij hun tante Josephine, aan de rand van Lake Lachrymose. Josephine is bang van zowat alles. Een zekere Captain Sham werkt zich in het leven van Josephine en de kinderen. De kinderen zien meteen dat het Graaf Olaf is, maar niemand gelooft ze. Josephine lijkt uit haar venster in het meer gesprongen te zijn en de kinderen aan Captain Sham overgelaten te hebben, maar eigenlijk laat ze in haar zelfmoordbrief een spoor na dat leidt naar een grot waar ze zich schuilhoudt. Daar zegt Josephine dat Graaf Olaf haar verplicht had een zelfmoordbrief te schrijven. Shenanigans ensue, Josephine wordt opgegeten door bloedzuigers, uiteindelijk bijt Sunny het houten been van Captain Sham af waardoor duidelijk wordt dat het Olaf is.  Mr. Poe zal een nieuwe voogd moeten zoeken voor de Baudelaires.

Meer van hetzelfde, ja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
A Series of Unfortunate Events 2: The Reptile Room

De Baudelaires komen terecht bij Monty, een vriendelijke herpetoloog. Zijn oude assistent was overleden en er komt een nieuwe, Stephano. Stephano...

A Series of Unfortunate Events 1: The Bad Beginning

Lang lang geleden had ik de eerste paar boeken van A Series of Unfortunate Events gelezen. Zo lang geleden dat er...

Shadows of Self

Deel twee van de tweede Mistborn-trilogie. De wereld van Mistborn (nog altijd maar één stad, eigenlijk) zit ondertussen in een...

Close