Business Adventures: Twelve Classic Tales from the World of Wall Street

Gelezen op

John Brooks
1969, 464 blz.

Ik vermoed dat zowat iedereen op het internet ondertussen wel zal gelezen hebben hoe dit een favoriet boek van Bill Gates is, en hoe hij het twintig jaar geleden kreeg van Warren Buffett, die het ook op zijn favorietenlijst had staan.

Kijk, een filmpje:

Ik moet daar eigenlijk niet zo enorm veel aan toevoegen: het is inderdaad een enorm boeiend, geestig, wijs boek. Uitstekend geschreven, ongemeen grappig, vol personages en bedrijven (corporations are people, my friend) met persoonlijkheid en diepgang, meer dan zeer zeer goed.

Kopen die handel, en wel nu meteen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Ultima

Oh boy. Het vervolg op Proxima, en het combineert alles wat me stoorde aan dat eerste boek met een hele reeks...

House of Chains

Als het op nietsdoenvakanties aankomst, zijn er wat mij betreft boekenleesvakanties en tv-kijkvakanties. Deze vakantie is een tv-kijkvakantie, veel boeken komen...

Galápagos: A Novel

Misschien, dacht ik, heb ik gewoon een slecht boek genomen. Misschien was Mother Night, dat ik nog niet gelezen had,...

Close