The New York Four

Gelezen op

Brian Wood (tekst) - Ryan Kelly (beeld)
DC Comics, 2008, 176 blz.

Vier meisjes die net beginnen studeren in New York. En een liefdeshistorie via SMS, van in de tijd dat er nog geen Facebook en Twitter was bij de gewone mens en dat een persoon die voortdurend op zijn telefoon zit nog een vreemde uitzondering was.

Misschien was ik niet in de mood, misschien staat het te ver van mij: ik kwam er niet echt in, en het is niet echt mijn ding. Normaal gezien lees ik nochtans graag Brian Wood, en Ryan Kelly is ook geen duts, maar het was tegelijk allemaal zó teenage angst en zó jaren-2000 en zó goeie-help-wat-zijn-we-hippe-new-yorkers dat ik moeite heb moeten doen om het uit te lezen.

En zeggen dat ik het alleen gelezen heb omdat ik The New Your Five op mijn te lezen-lijstje had staan, en dat ik op de eerste bladzijde daarvan zag dat het een vervolg was.

En nu ben ik niet zeker of ik die Five nog wel wil lezen.

Fun fact — Broadway & Houston zoals hierboven omschreven: ik heb daar ooit eens een kleine twee weken op een loft gewoond.

Eén reactie to “The New York Four”

  1. Pingback: Gelezen: New York 2140 | Michel Vuijlsteke's weblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *