Jennifer Blood (1-12)

Gelezen op

Garth Ennis (tekst) - Adriano Batista (beeld) - Romulo Fajardo Jr. (kleur) - Rob Steen (letters)
Dynamite Entertainment, februari 2011 – nu,  12 x 32 blz. gelezen

Jennifer is overdag een gewone huisvrouw, met kinderen en een man, en alles erop en eraan. ‘s Nachts trekt ze erop uit en doet ze mensen dood. Welke mensen en waarom, dat wordt in de loop van het verhaal duidelijk.

Jennifer Blood

Haar doel is welomschreven, er is veel voor gepland, en ik dacht even dat het best opgehouden was na nummer 7, maar ‘t kwam nog allemaal goed: blijkt dat zomaar mensen doden niét iets is dat op een-twee-drie een halt kan toegeroepen worden, vooral als sommige mensen weten wie écht achter de doder zit.

De mengeling van down to earth realisme en extreem geweld: grappig, spannend, wijs om lezen. Vintage Garth Ennis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *