The League of Extraordinary Gentlemen, Vol. 3: Century – 1969

Gelezen op

Alan Moore (tekst) - Kevin O'Neill (beeld) - Ben Dimagmaliw (kleur)
82 blz. (2011)

Urgh. Een brug te ver voor The League, denk ik. Of misschien lees ik het beter in één trok met deel een en deel (binnenkort, vermoed ik) drie. Want zo alleen en in isolatie: ik vond er niet te veel aan. ’t Heeft er misschien ook mee te maken dat ik hallucinerende Moore niet zo leutig vind, en dat er weer eens een heel stuk hallucinerende Moore in zit.

league

Aan de andere kant: het is 1969, what did I expect?

Misschien dat ik eens wacht tot deel drie er is, en dat ik dan de drie hoofdstukken van Vol. 3 in één ruk herlees.

Eén reactie to “The League of Extraordinary Gentlemen, Vol. 3: Century – 1969”

  1. Pingback: The League of Extraordinary Gentlemen, Vol. 3: Century – 1910

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *