Local

Gelezen op

Brian Wood (tekst) - Ryan Kelly (beeld)
Oni Press, 2008, 384 blz.

Uitstekend. Begonnen als een reeks van schetsen van telkens een lokaliteit, maar toen bleek het eigenlijk over een meisje te gaan. Ik dacht eerst dat Brian Wood deze keer echt wel teveel de arty farty kant op gegaan was, maar dat kwam na een paar nummers goed, en naar het einde kwam het echt helemaal goed.

Ik begin te vermoeden dat Brian Wood niet echt veel slechte dingen maakt.

local

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Drums

Voodoo en dingen, een korte intro tot —. Officieel een horrorcomic, vermoed ik, maar het las meer als een poging...

Snuff

Ik heb expres een paar boeken van Terry Pratchett ongelezen gelaten, in de redenering: zolang ik zijn boeken niet gelezen...

Ready Player One

Er zijn zo van die boeken die u een gevoel geven van damned! ‘t is een boek dat gewoon helemaal...

Close