Who is Power Girl?

Gelezen op

Geoff Johns, Paul Levitz, Paul Kupperberg (tekst) - Amanda Conner, Joe Staton, Mary Wilshire, Peter Snejbjerg, Patrick Gleason (beeld) - Jimmy Palmiotti, Dick Giordano, Joe Orlando, Mary Wilshire, Peter Snejbjerg, Christian Alamy (inkt) - Paul Mounts, Adrienne Roy, Jerry Serpe, Carl Gafford, John Kalisz (kleur)
DC Comics, 1975, 1987 en 2006, 176 blz.

Drie verschillende verhalen van waar Power Girl vandaan komt: in 1975 kwam ze van Krypton, en in 1987 bleek dat ze eigenlijk van Atlantis kwam, en in de jaren 2000 bleek ze uiteindelijk toch van Krypton te komen.

Power Girl Power Girl

Ik heb nooit echt veel DC gelezen, maar dit deed me wel helemaal goesting krijgen om me in DC te verdiepen. Enfin, toch minstens in Power Girl: de meest recente versie klonk en zag er echt wel leutig uit.

En allemaal potentieel voor interessante dingen, gezien dat Power Girl één van de weinigen is die Crisis on Infinite Earth overleefde, en er dan ook nog eens herinneringen aan overgehouden heeft. Oh ja, en ze doet ook geen pijn aan de ogen — al is het meer haar persoonlijkheid (eerlijk echt waar, serieus echt waar) die het meest aantrekkelijk is:

Power Girl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *