American Vampire (6-17)

Gelezen op

Scott Snyder (tekst) - Rafael Albuquerque (beeld) - Dave McCaig (kleur)
Vertigo, september 2010 - juli 2011, 12 x 32 blz.

Scott Snyder neemt het nu helemaal over van Stephen King, en gaat gewoon op hetzelfde elan door. In Devil in the Sand (6-9) zijn we in Las Vegas in 1935, en komen Skinner Sweet en Pearl een reeks vampieren tegen die ze in Hollywood niet tegengekomen waren. Die net iets krachtiger zijn.

The Way Out (10-11) is een jaar later: Pearl en haar man Henry Preston proberen geruisloos onder de radar te leven, maar dat is buiten de waard gerekend. Strange Frontier (12) is ene flashback naar Skinner in 1924, en hoe hij leert omgaan met de 20ste eeuw.

Ghost War (13-17, 18 moet ik nog lezen) gaat de Tweede Wereldoorlog in: Hawaii 1944, Pearl en Henry nog altijd onder de radar, tot hij beslist om aan een undercovermissie deel te nemen. Bloed! Vechten! Dinges!

Eén reactie to “American Vampire (6-17)”

  1. Pingback: Gelezen: HHhH - Michel Vuijlsteke's weblog — Michel Vuijlsteke's Weblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *