Weird Worlds

Gelezen op

Lobo: Kevin Vanhook (tekst) - Jerry Oroway (beeld) - Pete Pantazis (kleur)
Garbage Man: Aaron Lopresti (tekst) - Aaron Lopresti en Matt Ryan (beeld) - Dave McCaig (kleur)
Tanga: Kevin Maguire (tekst en beeld) - Rosemary Cheetham (kleur)
6 nummers (maart - augustus 2011)

Oei, oei. Nog een boek waar ik niet van weg was. Ik begon zowaar wat te wanhopen over mijn keuzes.

In elk nummer drie verhalen. Lobo is zo’n personage dat niet veel meer doet dan vechten. Beeld u een eendimensionale Wolverine in, maar dan niet grappig. Garbage Man is eigenlijk gewoon Swamp Thing, maar er is al een Swamp Thing: ik zie het punt niet echt.

weird

Tanga, het derde personage, is het enige echt nieuwe. Het is niet duidelijk welke krachten ze heeft, waar ze vandaan komt, wat ze wil doen. Okay, ik ben geïntrigeerd. Opdracht één geslaagd. De volgende opdracht: hou mij vast, en doe mij terugkomen. Helaas, na 60 bladzijden: niet echt. Daarvoor gebeurde er echt te weinig.

Grappige gezichtsuitdrukkingen, van die Tanga, dat wel. Maar niet gegrepen, niet geboeid.

Eén reactie to “Weird Worlds”

  1. Pingback: » Twilight Guardian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *