Mystery Society

Gelezen op

Steve Niles (tekst) - Fiona Staples (beeld)
IDW Publishing, mei - oktober 2010, 5 x 28 blz.

Ach ja. Het voelt aan alsof het speciaal geschreven is om er een film van te kunnen maken: Chapeau melon et bottes de cuir meets over the top special effects, of zo. Een beetje teveel tongue in cheek voor mij, te vrijblijvend, te ongeloofwaardig: dan is er plots het brein van Jules Verne in een robot dat één van de hoofdpersonages blijkt te zijn, en dan is er een paar pagina’s later al een vliegtuig dat blijkt helemaal aangepast te zijn aan dat personage, en dan zegt mijn brein dat suspension of disbelief maar zo ver gaat en niet veel verder.

Met wat meer dan vijf nummers zou dit misschien wel beter uitgedraaid zijn. Zoals het nu is, heeft het niet veel om het lijf.

Wel heel mooi getekend.

Eén reactie to “Mystery Society”

  1. Pingback: » The Megas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *