Lovecraft

Gelezen op

Hans Rodionoff (scenario), Keith Giffen (schrijver), Enrique Breccia (beeld).
Vertigo, 2004, 144 blz.

De Lovecraftkenners steigeren (Jamaar, The Dunwich Horror was in 1924 nog helemaal niet geschreven! Hela, Lovecraft leerde zijn vrouw helemaal niet zo kennen! Hey, Lovecraft had stapels goeie vrienden en was bijzonder aangenaam gezelschap!) maar euh: de premisse van het verhaal is dat Lovecraft de Necronomicon erfde van zijn vader, die er gek door geworden was, en dat hij wel degelijk de onspreekbare akeligheden in onze wereld zag. En zo.

Oh, de tekeningen van Breccia: mijn ding.

Lovecraft

Eén reactie to “Lovecraft”

  1. Pingback: Gelezen: U-29 — Michel Vuijlsteke's Weblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *