Weapons of Choice: World War 2.1

Gelezen op

John Birmingham
Penguin Books, 2006, 816 blz.

Oh boy. Ik laat me dus altijd vangen aan dergelijke boeken.

Om te beginnen: slecht. Daarnaast: voorspelbaar. Ook: ja, we hebben ondertussen door dat het in de jaren 40 allemaal racisten en vrouwonvriendelijke mensen waren, get over it. En ook: dedju ‘t is deel één van een trilogie en dat stond niet op de cover!

Jaja, ik ga deel twee en drie ook kopen en lezen. Dit waren 816 pagina’s, en ik heb er véél minder dan een dag over gedaan, ge kunt peizen. Maar ‘t zal tegen mijn goesting zijn.

Eén reactie to “Weapons of Choice: World War 2.1”

  1. Pingback: Gelezen: Mother Night: A Novel - Michel Vuijlsteke's weblog — Michel Vuijlsteke's Weblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *