Code Word: Geronimo

Gelezen op

Capt. Dale Dye, Julia Dewey Dye, PhD. (tekst) – Gerry Kissell (beeld) – David Enebral, Amin Amat (inkt) Marc Rueda, Ego, Gerry Kissell, Ruben Cubiles, Miguel Díaz Vizoso, Lucrecia Fraile, Nieves Fernández (kleur)
IDW, 2011, 91 blz.

Mijn notities: “Bleh, propaganda.” Een soort minuut-per-minuut-hervertelling van de raid op de compound van Osama Bi Laden. Geen idee waarom ik dit beginnen lezen ben, en nog minder een idee waarom ik het tot het einde volgehouden heb.

Geronimo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Everlast

Derek Everlast moet mensen naar een soort hemel brengen, meen ik mij te herinneren, om ze te redden van een...

Dead Walker

Jonathan Walker is een wetenschapper die onderzoek doet naar, euh, iets met dood weefsel weer levend krijgen, of iets in...

Blue Estate

Prachtig getekend, daar niet van. Maar ik was er niet van ondersteboven, van deze crimi. ‘t Kan ook zijn dat...

Close